CTC 6. 7. a 8.kolo - Skupina o 17až20 miesto

19.10.2010 19:54

V 6.kole sme sa stretli s tímom WK ktorý tiež nepostúpili do playoff a ocitli sa tak v skupine o 17 až 20 miesto... WK pre nás nemali byt žiadny problém a podla toho sa aj odvíjal dej tejto pohodovej a kľudnej cw... po dvoch mapách sme už viedli 30:0, na tretej mape sa podarilo hráčovi Pajos02 nám ukradnúť prvý bodík a to bol zároveň aj posledný pre tím WK, do konca cw sme už všetko držali pevne v našich rukách a k ničomu sme ich už nepustili a vyhrali presvedčivo 74:1.

 

Do 7.kola sme išli tiež ako favorit, čakal na nás tím LAMA... z našej strany bola pekná účasť... cw bola zase pokojná, hralo sa nám dobre, nič sme nenechali na náhodu a od začiatku sme si vybudovali dostatočný náskok a potom ho len udržiavali a nakoniec aj jednoznačne vyhrali 70:5.

 

V 8.kole a zároveň pre nás aj poslednom v tomto cupe na nás čakali borci z tímu NoD... táto cw bola už trošku iná ako tie dve predtým ... cw bola zo začiatku dosť vyrovnaná po dvoch mapách bolo skóre 15:15... odpor NoDákov sa nám podarilo prelomiť až na tretej mape a potom sme si už náskok udržali až do konca a vyhrali 52:23.

 

Autor: *JB*

Vyhľadávanie